Mađar sub 8.12.2018 17:43

Trebam montirati jednostavni video od fotografija i skladbe.Skinuo sam Movie maker 2018,ali on više nije besplatan,a neregistrirano izbacuje natpis preko cijelog videa.Provjerio sam starije

verzije,ali prema navodima,neradi na Win.10.Zna li netko dali je to tako?

Mary Sue ned 9.12.2018 02:35
Mađar kaže...

Skinuo sam Movie maker 2018,ali on više nije besplatan,a neregistrirano izbacuje natpis preko cijelog videa.

 Žrtva si prijevare. Ne znam što si preuzeo, ali Microsoftov Movie Maker sigurno nisi. Kolege su ti već spomenuli Story Remix pa u vezi s time nemam što dodati, željela sam te samo upozoriti na to da paziš što instaliraš. Naivnost nije dobrodošla u informatici.

Mađar ned 9.12.2018 17:01

Malobrojni savjeti na žalost nisu korisni.Treba mi jedan besplatni video editor,kojim ću moći napraviti video od par slika i glazbe,u trajanju od 10 minuta.Isprobao sam sve ponuđene,navodno

besplatne editore (Filmora,VideoPad,Vsdc,Movie maker) i sve rade ok. ali na kraju izbace video savelikim natpisom,koji nije za uporabu.

Znam da bi trebao kupljenu verziju,aline isplati mi se,jer tko zna kada će mi opet zatrebati.Zato vas i pitam,zna li netko program koji normalno radi i u besplatnoj verziji?

fer-de-lance ned 9.12.2018 18:15

Možda Virtual dub, premda je napušten projekt i ne podržava puno formata, ima plugine za ffdshow i preko njih možeš loadati apsolutno sve, a sam program ima brdo mogućnosti i filtera, a i možeš ih još puno skinuti.

 

 Edit: i vfw filtere za otvaranje H264 i sličnih.

 

 Edit 2: sjetih se, ja sam koristio Avisynth uz virtual dub.

 

 Edit 3: ili Avidemux, možda najbolje:

http://avidemux.sourceforge.net/

 

 

bunker ned 9.12.2018 19:40

 

Pa probaj apk Fotografije, rekoh ti gore da su u nju ubacili osnovni video editing...

 

Uvjek možeš materijale uploadati na yt ili vimeo, kreirati tamo video i onda ga u željenom formatu preuzeti natrag  na pc ..

 

....

Mađar pon 10.12.2018 15:53

Hvala svima na pomoći,prije svega AVersacu.Oba linka za Movie Maker rade,ali samo na laptopu,gdje sam i napravio namjeravani projekt.Na stolnom PC-u,ista instalacija pokazuje i tekst i slike

duplo,vodoravno i okomito.Ne može ih se dovesti na normalno stanje.A na oba kompa isti Win10,i sve ostalo.No sve jedno,napravio sam namjeravano.

Bunkeru,Fotografije stvaraju niz od slika,ali nisam našao mogućnost za ubacivanje glazbe.Sve jedno hvala.