napoleon12356 sri 20.1.2016 14:45

Nedavno sam skinuo drugu sezonu serije breaking bad i našao titlove na web stranici. Nastimao ih sve identicnim imenima kao i videa i dodao nastavak srt. Onda sam prebacio sve to kao mapu na usb i uključio na tv-u. Sve je radilo i sezona je pregledana. Sad skinem trecu sezonu serije od istog korisnika sa neta, kao i titlove. Sve isto uradim kao i za drugu sezonu, ali ubacim na tv, i neće da rade titlovi. Imena titlova su identična videima sa nastavcima .srt . Na tv-u pod opcijama titlovi su ukljuceni. Ne vidim gdje bi mogao biti problem, zašto ne rade titlovi.

 

 

grizzly95 čet 11.2.2016 12:37

Pozdrav!

Imam problema sa ugrađenim titlovima...Samsung TV učitava ugrađene titlove kada gledam seriju preko USB-a ali kad pokrecem seriju preko npr. VLC-a ili GOM-a zapravo preko bilo kojeg playera, ne učitava ugrađene titlove.
U folderu sa serijom nema .srt datoteka, nema nikakvih datoteka koji bii mogli biti titlovi, samo je serija u folderu.
U čemu je problem? Dal mi fali kakav codec ili kakav filter za playere?

Hvala unaprijed. :D

milisav sub 16.7.2016 12:21

Imao sam isti - identičan problem! koji sam rešio (a probao sam sve i svašta) tako što sam video da u fajlu koji sadrži titl oni koji su postavljali reklame (oni što su nam omogućili titl) u prvoj liniji nisu napisali redni brij jedan već ide njihova reklama-natpis pa zatim počinje tekst titla ali od rednog broja 2. Kada sam njihovom tekstu stavio broj 1 ispred i tako ga numerisao tv je počeo da čita titl bez greške! Kao da nije znao-prepoznavao početak "čitanja titla".

grofdamir ned 11.11.2018 17:32

Moj problem sa titlovima je sljedeći, ako nađem titlove preko bs playera tada mi se na tv titlovi ispravno prikazuju, naravno moraju biti istog imena kao i film i biti u istoj maši, no problem se javlja kada titlove nemogu naći preko bs playera već preko neke od stranica, i kada ga ekstraktiram u mapu gdje je i film tada mi titl bude iznad imena filma i naravno nemože se reproducirati, dakle kako da u tom slučaju stavim titl da mi bude ispod filma u mapi??? ? možda sam to malo konfuzno objasnio ali već sam lud od toga.. U pitanju su uhd filmovi