Audio i video alati

Gledanje TV programa preko Interneta

Bugov moljac čet 7.11.2019 13:26
Kranjska kaže...

Ja sam je samo 24h jedan vikend testirao da vidim što toliko hvalite, mene je cijeli vikend ta lista dobro zajebavala, nema kanala koji nije prcao.

 

 Za 13 kn mjesecno dobro radi, uz manje zanemarive podnosljive zafrkancije.

Jura iz druge galaksije čet 7.11.2019 14:40
Bugov moljac kaže...

 Pa netreba ti IPTV lista kad ce utakmicu prenositi na HTV 2 HD, barem u ZG i okolici (odasiljac Sljeme, Sv. Nedelja i HTV dom), a u ostatku HR u SD-u.

 Zaboravio si satelitski prijenos, tako da se tekma gledala u HDu širom Lijepe naše i svijeta. A ne samo u tzv. metropoli.

 

Luksa89 čet 7.11.2019 15:41
sakho kaže...

Je li Ministra besplatna app ili se treba plaćati ko siptv?

 Besplatna je, samo ti treba dati podatke provajder, jer on placa licencu za korisnike. Obrati se davaocu usluge od koga si zakupio iptv. Ja sam kod tvviet i dao mi je podatke.

scylla98 čet 7.11.2019 17:18
Kranjska kaže...
Dan1234567890 kaže...
Znači - ministra nije besplatna, plaćaš je ti ili provider od kojeg kupuješ listu.

 Tak je, tj neplaćaš ništa ako uzmeš uslugu od providera koji podržaje ministru.

 Ne mora da znaci. Provajder moze da podrzava ministru, a da ti i dalje platis sam licencu. To je na provajderu da odluci, moze on uzeti licence, pa da vam da besplatno, ili vam proda za drugu cenu, a i ne mora nista od toga, vec sami morate uzeti licencu.

Blackcastle čet 7.11.2019 22:13
JohnnyBlaze kaže...

Uzeo bi neku listu do 10e, ali da je bez stekanja u prime timeu i da ima sto kvalitetniju sliku. Ako netko nudi nesto slicno moze na pm.

 Da malo scrolas par stranica vidio bi da se nude uglavnom par listi a o dvije najbolje se spominju Tvviet i Red Devil....od jeftinijih Nova iptv......stranih ima na pretek....ćak i kineskih lista tipa Home bee s ali exspessa....velika je to priča....iptv provajdera ups resselera ima više nego vrganaja u sezoni gljiva :)

audiofonik pet 8.11.2019 13:23

Kak na STB emulatoru na Androidu posložiti kanale po svom odabiru. Nakon što selektiram kanal i sa opcijom move odaberem poziciju nakon potvrde se vrati na staro mjesto? Olakšao sam si situaciju sa favoritima ali bi ipak rađe posložio po nekakvom svom rasporedu. Tnx!

 

Dobio odgovor, nemože se

shilev pet 8.11.2019 22:48

na doku tv vec nekoliko sati slika i zvuk nisu sinkronizirani na tvviet. vec sam u 2-3 navrata to skuzio. zadnji put po snimalici, jer onda je i snimljeni sadrzaj takav. 

lucluc, ako nije problem da to sredite, jer ipak je ovo predpostavjlam jedan od gledanijih kanala.

mislio sam da je mozda do doku tv, ali frend kaze da je njemu ok (ima neku drugu iptv listu, nova ili nesto slicno)

fukavac sub 9.11.2019 08:03

u zadnje vrijeme dobivam puno privatnih (glupih ) poruka , znači ja nisam provider , ne prodajem liste  i ne znam koje su  stabilne ili ne , stavio sam par videa i slika da vidite neke programe koji se nude  u drugim listama ,ali možda  ni to više neću , meni je ovo samo zezancija , ja čak i ne gledam puno iptv  ja gledam total tv , najbolja lista s domaćim programima je tvviet i to je to..ako netko želi može od mene dobiti besplatno listu (  koje nisu  nekad stabilne ) , može , ali na jednom drugom forumu,hvala unaprijed 

  

 

čak i kosovo ima iptv 

 

 

 

fukavac sub 9.11.2019 12:20

hahaha na kajgani su face , ja sam samo na pravom mjestu u pravo vrijeme s pravim ljudima , da imam svoj panel kurac bi ja tu s vama  razgovaral , brojil bi samo novce i boril se s unutarnjim neprijateljem hahaha 

Kranjska sub 9.11.2019 13:32
vide kaže...
Znate li di se na iptv-u moze pogledat veceras iz Zg Arene mma fight oko 19:45 sati?Vidim ima na rtl play-u a neznam jel se jos di moze pogledat.

 Legendo imaš na RTL 2 u 22:15h ako imaš neku iptv listu onda bi ga treba imat, ja ga  na tvvietu imam.

RTL je otkupio prava za prijenos tog eventa za područje hrvatske.

vide sub 9.11.2019 13:39

Ma pitam radi ovoga sta pocinje u 19.40 i u cjelosti je a na rtl2 ce bit kasnijih borbi.Citiram: Spektakl počinje u 19:40 sati i moći će se uživo u cijelosti pratiti na RTLplayu, dok odabrane borbe, također uživo, gledamo na RTL-u 2 od 21:50 sati