Audio i video alati

Bsplayer downloded titlovi!

petric1 čet 26.11.2009 17:29

Pozdrav ove novije verzije Bsplayera same imaju net bazu  subtitlova koje  kod pokretanja filma  bs player povuce sa neta!Mene zanima gdje spremi taj subtitl na disku jer ga ne uspjevam pronaci!Pa ako netko zna !Hvala

ihush pet 4.1.2013 12:17
Paulinjo kaže...

Pitanje vezano za ovo.

Kad nađem taj titl u cacheu, kako njega i dalje koristiti za određeni film ako preselim njegovu poziciju (i film) na eksterni hardisk, a film pokrećem sa hardiska ?

 -najpraktičniji način, držati titl zajedno s filmom u istom folderu, s 100% identičnim nazivom osim extenzije. Tad ga svaki (normalan) player automatski povuče kao i npr DVD-settopboxovi..

-drugo rješenje, imati negdje npr Downloads\Titles.. (svjedeno), i tamo držati, kad se plajeru jednom spoji titl, radit će, ali samo na tom PCu. Tj to je jednako da ostaviš BSu upravljanje titlovima.

Pinbot ned 6.1.2013 15:36

Šta god namjestim u BS Playeru pod Online subtitles, on mi ih baca u Cache folder. Bilo bi vrhunski kad bi ga downloadao u folder od filma i nazvao ga isto ko film, te dodao extenziju srt. Ne kužim zašto to ne radi.

hogar strašni sub 6.4.2013 14:53

ctrl+P

i onda po slikama

klik na "titlovi", pa na "online subtitles"..i dalje je valjda jasno, mora se podesiti da se titlovi spremaju u "movie" folder, a ne "sub, movie" folder, jer onda bs napravi folder "sub" i u njega spremi titlove...

Garac24 čet 2.6.2016 19:23
zviznemte kaže...

Gledao sam pod postavkama Bsplayera i nisam našao di ima za dodati sa kojih linkova da traži titlove.

 

Da li se to uopce može napraviti da se dodaju linkovi?

 Takodjer bi i meni dobro doslo ako neko zna?